Community Profile

photo

Krokodili


Last seen: 6 maanden ago

Krokodili

0 total contributions

Jini të kujdesshëm kur merrni vendime, horoskopi sepse ndoshta nuk do ta dëshironi
krokodili
më atë punë publike, por ndoshta ndonjë punë më shumë garuese dhe konkurruese. Sidoqoftë, bota juaj e punës do të jetë në tërësi e testuar në vitin 2020.
Në disa mënyra, astrologjia dhe horoskopi mund të duken si shkence ekzakte.

Contact

No Activity