Cody

Solution 1071429

Submitted on 4 Dec 2016 by JAEHYUK WOO
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
n = 13722; assert(isequal(isBalanced(n),true))

x = 1 3 7 2 2 y = 2 2 7 3 1 k = 2 ans = logical 1

2   Pass
n = 23567414; assert(isequal(isBalanced(n),true))

x = 2 3 5 6 7 4 1 4 y = 4 1 4 7 6 5 3 2 k = 4 ans = logical 1

3   Pass
n = 20567410; assert(isequal(isBalanced(n),false))

x = 2 0 5 6 7 4 1 0 y = 0 1 4 7 6 5 0 2 k = 4 ans = logical 0

4   Pass
n = 1; assert(isequal(isBalanced(n),true))

x = 1 y = 1 k = 0 ans = logical 1

5   Pass
n = 11111111; assert(isequal(isBalanced(n),true))

x = 1 1 1 1 1 1 1 1 y = 1 1 1 1 1 1 1 1 k = 4 ans = logical 1

6   Pass
n = 12345678; assert(isequal(isBalanced(n),false))

x = 1 2 3 4 5 6 7 8 y = 8 7 6 5 4 3 2 1 k = 4 ans = logical 0

7   Pass
n = 12333; assert(isequal(isBalanced(n),false))

x = 1 2 3 3 3 y = 3 3 3 2 1 k = 2 ans = logical 0

8   Pass
n = 9898; assert(isequal(isBalanced(n),true))

x = 9 8 9 8 y = 8 9 8 9 k = 2 ans = logical 1

9   Pass
n = 469200; assert(isequal(isBalanced(n),false))

x = 4 6 9 2 0 0 y = 0 0 2 9 6 4 k = 3 ans = logical 0

10   Pass
n = 57666; assert(isequal(isBalanced(n),true))

x = 5 7 6 6 6 y = 6 6 6 7 5 k = 2 ans = logical 1

Suggested Problems

More from this Author95