Cody

Problem 44144. Duration of a trip in minutes

Solution 1605739

Submitted on 10 Aug 2018 by goc3
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
x = '1h20'; y_correct = 80; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '1h20' x = '1h20' ans = 80

2   Pass
x = '19h20'; y_correct = 1160; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '19h20' x = '19h20' ans = 1160

3   Pass
x = '5h45'; y_correct = 345; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '5h45' x = '5h45' ans = 345

4   Pass
x = '1h'; y_correct = 60; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '1h0' x = '1h0' ans = 60

5   Pass
x = '1h05'; y_correct = 65; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '1h05' x = '1h05' ans = 65

6   Pass
x = '1h5'; y_correct = 65; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '1h5' x = '1h5' ans = 65

7   Pass
x = '6h35'; y_correct = 395; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '6h35' x = '6h35' ans = 395

8   Pass
x = '2h60'; y_correct = 180; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '2h60' x = '2h60' ans = 180

9   Pass
x = '29'; y_correct = 29; assert(isequal(tripinMinutes(x),y_correct))

x = '29' x = '0h29' ans = 29

Suggested Problems

More from this Author62

Community Treasure Hunt

Find the treasures in MATLAB Central and discover how the community can help you!

Start Hunting!