Cody

Solution 601410

Submitted on 24 Mar 2015 by Tim Hansen
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
A = 1:5; N = [-1 2 6]; values = [NaN 2 NaN]; assert(isequaln(giveup(A,N),values))

x = NaN x = NaN 2 x = NaN 2 NaN ans = NaN 2 NaN

2   Pass
%% A = 10:-2:2; N = 5:-1:1; y_correct = 2:2:10; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = 2 x = 2 4 x = 2 4 6 x = 2 4 6 8 x = 2 4 6 8 10 ans = 2 4 6 8 10

3   Pass
%% A = [1 2 3 4 10]; N = 5; y_correct = 10; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = 10 ans = 10

4   Pass
%% A = 10:-2:2; N = -1; y_correct = NaN; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN ans = NaN

5   Pass
%% A = [4 5 6]; N = [6 2]; y_correct = [NaN 5]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN 5 ans = NaN 5

6   Pass
%% A = 4:randi([20 30]) ; N = randi(length(A)+20,1,10); K = N+3 ; K(K>max(A)) = NaN; y_correct = K; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN NaN x = NaN NaN NaN x = NaN NaN NaN NaN x = NaN NaN NaN NaN NaN x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN NaN x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN NaN 14 x = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN NaN 14 6 ans = NaN NaN NaN NaN NaN 12 NaN NaN 14 6

7   Pass
%% A = [-23 4 56 0 44 11]; N = [7:-1.5:-2]; y_correct = [NaN NaN 0 NaN -23 NaN NaN]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN NaN x = NaN NaN 0 x = NaN NaN 0 NaN x = NaN NaN 0 NaN -23 x = NaN NaN 0 NaN -23 NaN x = NaN NaN 0 NaN -23 NaN NaN ans = NaN NaN 0 NaN -23 NaN NaN

8   Pass
%% A = magic(3); N = magic(4); y_correct = [ NaN 3 4 NaN 5 NaN NaN 7 2 6 9 NaN 1 NaN NaN 8]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN 5 x = NaN 5 2 x = NaN 5 2 1 x = NaN 5 2 1 3 x = NaN 5 2 1 3 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN NaN 7 x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN NaN 7 NaN x = NaN 5 2 1 3 NaN 6 NaN 4 NaN 9 NaN NaN 7 NaN 8 ans = NaN 3 4 NaN 5 NaN NaN 7 2 6 9 NaN 1 NaN NaN 8

9   Pass
%% A = magic(3); N = magic(4)-1; y_correct = [ NaN 8 3 NaN 1 NaN 2 6 7 9 5 NaN 4 NaN NaN NaN]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = NaN x = NaN 1 x = NaN 1 7 x = NaN 1 7 4 x = NaN 1 7 4 8 x = NaN 1 7 4 8 NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN NaN 6 x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN NaN 6 NaN x = NaN 1 7 4 8 NaN 9 NaN 3 2 5 NaN NaN 6 NaN NaN ans = NaN 8 3 NaN 1 NaN 2 6 7 9 5 NaN 4 NaN NaN NaN

10   Pass
%% A = magic(4); N = magic(3)-1; y_correct = [ 7 NaN 2 5 4 11 9 14 16]; assert(isequaln(giveup(A,N),y_correct))

x = 7 x = 7 5 x = 7 5 9 x = 7 5 9 NaN x = 7 5 9 NaN 4 x = 7 5 9 NaN 4 14 x = 7 5 9 NaN 4 14 2 x = 7 5 9 NaN 4 14 2 11 x = 7 5 9 NaN 4 14 2 11 16 ans = 7 NaN 2 5 4 11 9 14 16