Cody

Solution 546958

Submitted on 17 Dec 2014 by James
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
%% Ef = 100; Em = 10; ff = 0.30; wt = 0.25; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 19.5240) < 1e-4)

Ec_l = 13.6986 Ec_u = 37 ans = 19.5240

2   Pass
%% Ef = 100; Em = 10; ff = 0.30; wt = 0.50; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 25.3493) < 1e-4)

Ec_l = 13.6986 Ec_u = 37 ans = 25.3493

3   Pass
%% Ef = 100; Em = 10; ff = 0.30; wt = 0.75; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 31.1747) < 1e-4)

Ec_l = 13.6986 Ec_u = 37 ans = 31.1747

4   Pass
%% Ef = 100; Em = 10; ff = 0.15; wt = 0.25; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 14.5455) < 1e-4)

Ec_l = 11.5607 Ec_u = 23.5000 ans = 14.5455

5   Pass
%% Ef = 100; Em = 10; ff = 0.15; wt = 0.50; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 17.5303) < 1e-4)

Ec_l = 11.5607 Ec_u = 23.5000 ans = 17.5303

6   Pass
%% Ef = 100; Em = 10; ff = 0.15; wt = 0.75; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 20.5152) < 1e-4)

Ec_l = 11.5607 Ec_u = 23.5000 ans = 20.5152

7   Pass
%% Ef = 1000; Em = 10; ff = 0.30; wt = 0.25; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 87.4186) < 1e-4)

Ec_l = 14.2248 Ec_u = 307 ans = 87.4186

8   Pass
%% Ef = 1000; Em = 10; ff = 0.30; wt = 0.50; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 160.6124) < 1e-4)

Ec_l = 14.2248 Ec_u = 307 ans = 160.6124

9   Pass
%% Ef = 1000; Em = 10; ff = 0.30; wt = 0.75; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 233.8062) < 1e-4)

Ec_l = 14.2248 Ec_u = 307 ans = 233.8062

10   Pass
%% Ef = 1000; Em = 10; ff = 0.15; wt = 0.25; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 48.4330) < 1e-4)

Ec_l = 11.7440 Ec_u = 158.5000 ans = 48.4330

11   Pass
%% Ef = 1000; Em = 10; ff = 0.15; wt = 0.50; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 85.1220) < 1e-4)

Ec_l = 11.7440 Ec_u = 158.5000 ans = 85.1220

12   Pass
%% Ef = 1000; Em = 10; ff = 0.15; wt = 0.75; [Ec] = rule_of_mixtures_wt_bound(Ef,Em,ff,wt); assert(abs(Ec - 121.8110) < 1e-4)

Ec_l = 11.7440 Ec_u = 158.5000 ans = 121.8110